Shape your story – Carola

Een paar jaar geleden veranderde mijn leven plotseling drastisch: ik belandde in kritieke toestand in het ziekenhuis met een acuut gescheurde aorta. Na twee operaties en maandenlange revalidatie kon ik mijn oude leven gelukkig weer gedeeltelijk oppakken. Ik wilde ook graag weer gaan sporten, maar daar was ik erg voorzichtig mee: ik moest bepaalde regels in acht nemen om mijn gezondheid niet in gevaar te brengen. Daarnaast moest ik leren het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. Ik nam het besluit op zoek te gaan naar een personal trainer om mij hierbij te begeleiden.

Sinds september 2014 train ik met Peer Pulles. Na een uitgebreid intakegesprek heeft hij zich verdiept in mijn medische achtergrond en medicijngebruik, en aan de hand van mijn doelen en wensen heeft hij uitgezocht wat voor mij de optimale en meest efficiënte manier van trainen is. Tijdens de wekelijkse training let hij goed op mijn techniek, uitvoeringswijze en ademhaling. Door dit op de juiste manier te doen kan ik, zonder teveel druk om mijn bloedvaten te zetten, toch veel verschillende krachtoefeningen uitvoeren. De training is voor mij altijd heel plezierig, gevarieerd en uitdagend.

Peer adviseert mij ook op het gebied van voeding en leefstijl, en kan ik altijd bij hem terecht  als ik vragen heb over de invulling van mijn andere sportactiviteiten. Trainen met Peer heeft ervoor gezorgd dat mij uithoudingsvermogen en spierkracht behoorlijk zijn toegenomen, en dat heeft natuurlijk een gunstig effect op mijn algemene fysieke en mentale gezondheid. Ik voel me zelfverzekerder en zit beter in m’n vel. Zijn professionaliteit, uitgebreide kennis en enthousiasme werken heel stimulerend. Ik kan iedere keer weer tevreden terugkijken op een lekkere training.

 

Carola

download gratis ebook
bewegen-voeding-leefstijl

Direct downloaden

Adres

Postbus 13 49 6501 BH Nijmegen

Contact

Mogen wij jou ook helpen? Vraag gerust advies! Vul hieronder het formulier in en wij zullen contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.