Shape your story – Anouk

Deel 3:
Het is al weer even geleden dat ik een blog schreef.
Inmiddels ben ik al een aantal maanden aan het trainen met Peer.
Het is super voor de hand liggend om te zeggen dat personal training een stok achter de deur is, toch geef ik me er aan toe. Eerder zou ik nooit zo gemotiveerd naar de sportschool gaan.
Nu heb ik er iedere week weer zin in!

Wat de trainingen zo leuk maakt is dat het altijd afwisselend is, gezellig maar iedere keer weer zwaar. Doordat oefeningen net iets anders worden gedaan of meer herhalingen blijft het interessant.

Dankzij het trainen met Peer voel ik me nu een stuk fitter en strakker terwijl ik niks ben afgevallen of aangekomen. Ook zit ik nog op de maten die je hoort te hebben als model.
Dat had ik zelf nooit voor elkaar gekregen.

Inmiddels heb ik al weer drie maanden personal training van Peer. Afgelopen tijd hebben we vooral gewerkt aan mijn conditie. Als model moet je niet aankomen in gewicht door spieren maar ook niet afvallen, daarom houden we goed in de gaten of mijn gewicht niet erg verandert. Wel is het belangrijk om een goede conditie te hebben omdat je vaak lange dagen maakt.
Tijdens de eerste training was ik na een minuut rennen al moe. Vanuit daar zijn we gaan opbouwen naar steeds iets langer, inmiddels kan ik het al veel langer vol houden. Ook doen we allerlei oefeningen waarbij verschillende spieren worden gebruikt, dit zijn we ook gaan opbouwen door het steeds vaker te herhalen. Om te zorgen dat de hele training mijn hartslag hoog blijft, ga ik tussen iedere oefening touwtjespringen.
Na drie maanden personal training voel ik me al een stuk fitter en krijg ik steeds meer zin om te sporten. De trainingen blijven zwaar maar doordat je ziet dat je vooruit gaat krijg je nog meer motivatie!

download gratis ebook
bewegen-voeding-leefstijl

Direct downloaden

Adres

Postbus 13 49 6501 BH Nijmegen

Contact

Mogen wij jou ook helpen? Vraag gerust advies! Vul hieronder het formulier in en wij zullen contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.