Shape your story – Maud van Rooijen

Ik zat niet lekker in mijn vel, ik voelde me te dik en lusteloos. Alleen het leek wel alsof ik er zelf niks meer aan kon doen.

Door een weddenschap met mijn vader ben ik weer de sportschool ingegaan,  toen zag ik de flyer van Pulles Training. Voorzichtig bij Peer aangemeld, en die koppelde mij aan Inge. Dit bleek eigenlijk al tijdens de try-out een goed idee!

We hebben bekeken wat mijn ideeën en doelen waren, en zijn daar samen mee aan de slag gegaan. Op dinsdag samen 1 uur met Inge gevolgd en op woensdag en donderdag  zelfstandig aan de slag.  En dat  ging eigenlijk al vrij snel heel goed!

Naast  fysieke veranderingen ben ik vooral mentaal ontzettend verandert!  Ik voel me veel lekkerder in mijn vel zitten, en heb  gewoon ook veel meer energie.  Ik  heb mijn leefstijl aangepast, ik eet veel beter. Denk er meer over na, en natuurlijk kan af en toe een biertje of iets. Alleen kies je moment, in plaats van 3 avonden  een wijntje, probeer het is 1 keer in de 3 weken?

Mij heeft het ontzettend geholpen! En ik heb er absoluut geen spijt van gehad dat ik dit traject in ben gegaan. Ik kom van de 85,2 af ( en nog wel meer) En ben heel benieuwd wat mijn laatste weegmoment  aangeeft. Maar voor mij ging het nooit om het cijfertje op de weegschaal het ging me erom lekkerder in mijn vel te zitten. En dat is nu een heel stuk beter!

Ik ben ook niet van plan om nu te stoppen, ik ga gewoon zelfstandig verder. Maar wil bij deze wel Inge bedanken want zonder haar was het resultaat lang niet zo goed geweest!

download gratis ebook
bewegen-voeding-leefstijl

Direct downloaden

Adres

Postbus 13 49 6501 BH Nijmegen

Contact

Mogen wij jou ook helpen? Vraag gerust advies! Vul hieronder het formulier in en wij zullen contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.